marți, 11 aprilie 2017

NRL mohol zmeniť rameno nabitie zákon znovu po obvinení nelepí

NRL sú nastavené, aby sa pod tlakom, aby znovu meniť ich ramenné charge zákony po Issac Luke, Jorge Taufua a Aidan Guerra všetky unikol zákazy cez kontroverzné riešenie v NRL súdnictva.

A v noci, ktorá bola chcel byť skúška dotiahnuté výkladu rameno nabitie NRL zabočil smiešne, keď je panel Don McKinnon, Bob Lindner a Mal Cochrane trvalo iba 21 minút celkom vyhodiť príslušnej triede jedno rameno obvinenie trojice.

< p> South Sydney šéf John Lee volal po NRL pre rejig svoje nové zákony pred vypočutím a bol záujem divák počas prípadu proti Rabbitohs šlapka Luke.Lee tiež sedel po väčšinu prípadu Manly Krídlo Taufua je vedľa bývalého predsedu súdnictva P aul Conlon.

NRL oznámili svoj zámer zmeniť zákony osadenia náboja v dôsledku Kane Evansa nálezu Sam Kasiano na ranu okrúhle 22. otvárač medzi Manly a Souths. Môžu potrebovať znova, aby tak urobila pred úvodnom zápase koleso 24 medzi St George Illawarra a Penrith vo štvrtok.

Guerra zhrnul všeobecnú náladu v súdnictve, keď hovoril po jeho nie odsudzujúci rozsudok bol vynesený , "Skutočnosť, že som tu bol trochu vtip na prvom mieste," povedal.

"Keď som bol povedal, že sa vraciam úprimne mysleli, že žartuje.Skutočnosť, že zdravý rozum prevládol Som spokojný. "Oni [NRL] sú proti nej, ale určite pri pohľade na dôkazoch, ktoré majú to zle tento týždeň.

" To je dobrá vec, o ktoré majú súdnictva [panel] bývalých hráčov existuje a že rozhodne pracoval v futbalisti prospech večer. "

Luke bude stále sedieť Souths 'guľatý 24 stretnutí s Canterbury v piatok potom, čo vzal predčasné v iny na nebezpečnú hodom proti Cowboys. Blake Ferguson bol tiež uznaný vinným z vypínacie poplatku pri NRL súdnictva v stredu večer.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu