miercuri, 12 aprilie 2017

Mick Fanning berie vedenie v názve závodu dva mesiace po útoku žraloka

A metodický Mick Fanning je na dobrej ceste k jeho štvrtý titul svetovej surfovanie po skoku na vrchol rebríčka v Kalifornii.

O dva mesiace potom, čo bojuje off žraloka v Južnej Afrike, a so svojou mamičkou pozoruje od pláže v nižších Trestles, austrálsky outpointed Adriano de Souza 17.44 do 16.44 vo finále v piatok. Facebook Twitter Pinterest Mick Fanning získal na Trestles, vedie World Surf League tour-Link na video

Ten preskočil Brazílčan vedie šampionát sa k trom udalostiam zostávajúce.

"Nechcem plakať mamička.Dôrazný víťazstvo na #HurleyPro a teraz žltý trikot je na vás! Uzavrieť dohodu v Európe! #aussiepride "tweeted Austrália sedemnásobn ý majster sveta Layne Beachley.

Fanning tiež poraziť súčasného svetového šampióna Gabriel Medina v semifinále a kolega Austrálčan Adrian Buchan vo štvrťfinále.

Skôr v prípade žien, Hawaiian Carissa Moore poraziť Juhoafrickej Bianca Buitendag 16,37 do 13,84 vo finále tiež presunúť späť do vedenia na ceste rebríčku svetových.Moore tvorili Austrália ľahké biele bavlna Stoyle v semifinále.

"Je to moje šťastné miesto," povedal Moore. "Vyrástol som súťažiť tu a hoci to môže dostať blázon a preplnené, ale to všetko je súčasťou skúsenosti surfovanie tu."

Aussie Sally Fitzgibbons je tretí v poradí, ale slušná medzera otvára Moore a American Courtney Conlogue.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu