sâmbătă, 15 aprilie 2017

New Zealand rozpadne na Hazlewood po DRS fraške v Adelaide teste

Paceman Josh Hazlewood rútil novozélandských batsmen dať Austrália čuchať víťazstvo v priebehu troch dní po absurdné rozhodnutie tretiny rozhodca ukradol hybnosť turistov Počas tretieho testu na Saturday.Australian Mitchell Starc testovacieho lete by mohla byť u konca po zranení nohy Čítajte viac

Hazlewood svietilo za umelého osvetlenia v Adelaide Oval s tromi gólmi a na Novom Zélande sa zrútil 116-5 v závere na horskej dráhe druhý deň, prenasledovaný ovazovacího ružovú guľu otváracej dennému nočný test.Čierne čiapky sa držali 94-násobku vedenia po tom, ako sa počas dňa prehralo 13 braniek a pridalo sa k 12, ktoré padli na freneticky jeden deň. Debutant all- rounder Mitchell Santner ) A BJ Watling (7) nechali zachrániť niečo z trosiek, ale nádeje Nového Zélandu o sériovo vyrovnávacie víťazstvo vyzerali plné tmy. Predtým v brilantnom slnku turisti dominovali v teréne a Austrália bola na lanách na 118-8, v reakcii na 202. Ale tretí rozhodca Nigel Llong zasiahol, palec nosom pri rozhodovaní technológie preskúmania Čo tvrdo naznačilo, že kŕčnik Nathan Lyon bol chytený do výčapov.Loptu z debutujúceho štyridsiatnika číselník Santner sa odrazila od lyonskej paži pri pokuse o ťažení strely a, miesto Hot 'technológie ukázal značku na pálkou.

Hoci Lyon vyrazil späť do šatne,, sníčky "nepreukázali žiadne zvukové dôkaz o Nick a Llonga finále volanie po takmer päť minút uvažovania vyvolalo ironické jasot z davu 42,372. Taktiež náklady na Novom Zélande ich posledný preskúmanie a vyvolalo úžasnú hybnosť posun ako Bet365-Bonus ihneď po re gistrácii Lyon a kriketová brankár Peter Nevill plienili nadhadzovači.

Lyon rozbil Santner 15 behov a bye nôh v jednom skončila skôr, než klesá na 34.Ľavým ramenom Paceman Mitchell Starc, kríval na zlomenú nohu, pridal sa k Novému Zélandu je bolesť s neporazený 24, tryskanie Markom Craiga cez dlhý na plot dvakrát Austrálie nabitý cez celkový prvý smena Nového Zélandu. Nevill bol chytený v hĺbke 66, balil Austrália spolu za 224, ale na Novom Zélande bol odsúdený na odpálenie v nebezpečnom večernom zasadnutí.

Hazlewood odstránené oba otvárače Martin Guptill (17) a Tom Latham (10 ), a na konci deň 3-32 po odchyte Ross Taylor pred k 32. Rýchle kolky všestranný Mitchell Marshová Kane Williamson zachytil za pre deväť a odstráni Brendon McCullum LBW na 20.


Bet365-Získaj bonus práve teraz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu